Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark levert luchtbehandelingskasten aan Nifco fabriek in Polen

luchtbehandelingskast fabriek

Ventilatie, verwarming, koeling en warmteterugwinning

Een nieuwe hal van de Nifco fabriek, die zich bevindt in de speciale economische zone van Wałbrzych, is uitgevoerd met Mark AHU luchtbehandelingskasten. Deze units zijn breed toepasbaar. Van een eenvoudige luchttoevoerunit tot een volledig automatisch geregelde luchtbehandelingskast geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. Dit maakt de Mark AHU luchtbehandelingskast een ver doorontwikkeld kwaliteitsproduct welke aan de wensen van de afnemer kan worden aangepast.

De bestelling voor de Nifco fabriek bestond uit vier AHU 35-25 units voor gebruik van ventilatie, verwarming, koeling en warmteterugwinning. Ze zijn uitgevoerd met een hoog rendement verwarmingsmodule, de Mark G+, die een luchtopbrengst van 30.000 m3/h heeft. Het ingebouwde warmteterugwinningsysteem kan de kosten reduceren en beschermt tegelijkertijd het milieu.
Mark luchtbehandelingskasten zijn gemaakt van dubbelwandig geïsoleerde zeewaterbestendige aluminium panelen. Het voordeel is een lager gewicht en een langere levensduur. Een modulaire bouw van de plug & play unit maakt installatie en onderhoud eenvoudig.

Nifco Inc.

Het in 1967 opgerichte Japanse Nifco Inc. heeft 37 fabrieken in Azië, Europa en Noord-Amerika. Het was het eerste bedrijf dat metaal met plastic verving in de productie van klemmen, klinknagels en ringen. Sinds 2007 investeert het bedrijf in een productievestiging in de speciale economische zone van Wałbrzych en heeft sindsdien vier extra bouwvergunningen gekregen. Het project wordt gerealiseerd door het Japanse constructiebedrijf Takenaka dat al 29 productiehallen heeft gebouwd. De kosten van de derde fase, het plaatsen en installeren van de luchtbehandelingskasten, zal 15 miljoen euro kosten. De nieuwe hallen creëren werkgelegenheid voor 180 mensen. Ze zullen meewerken aan de productie van luchtkanalen en de opslag van auto’s voor met name Porsche en Volkswagen.

fabriek ventilatie

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies