Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

MARK levert watergevoede stralingspanelen aan de Schotse overheid

Stralingspanelen

Stralingspanelen voor logistiek centrum

Verandering en renovatie van het voormalig Amazon gebouw was nodig om ruimte te maken voor het nieuw Fife Council overheidsgebouw in Bankhead, Glenrothes. De geplande activeiten in het gebouw zijn: hoofdkantoor, logistiek, opslag en onderhoud van diverse gebouwen en machines.

De overheid had diverse faciliteiten over de gehele regio en wilde graag alles centraal in Glenrothes.

Fife Council ingenieur en ontwerper Jonathan Coppock selecteerde Mark Infra Aqua ECO Panelen vanwege hun lage energieverbruik, hoge afgifte en hun fraaie uiterlijk. “The job needs to look good and work well”. Vanwege hun ervaring en kwaliteiten werd installateur Livingstone Mechanical geselecteerd om de panelen te installeren .

“We hebben de panelen van Mark al eerder gebruikt en hebben veel ervaring met soortgelijke projecten. We konden de installatie in de daarvoor geplande periode afwerken om zo aan de verwachting van de klant te voldoen.”

Watergevoede stralingspanelen vertegenwoordigen een groot deel van de productie van Mark. In vrijwel elk type gebouw kunnen ze worden toegepast. Voorbeelden hiervan zijn: sportcomplexen, industrie, logistieke gebouwen, scholen en zorgcentra. Naast alle voordelen van stralingsverwarming, verwarmen zoals de zon dat doet, zijn de panelen ook uitstekend te combineren met diverse warmtebronnen zoals: biomassa, HR ketels en warmtepompen.

In het Fife Council overheidsgebouw zijn in totaal 30 INFRA AQUA ECO banen geïnstalleerd met een totale lengte van 604 meter.

Watergevoede stralingspanelen Watergevoede Stralingsverwarming

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies