Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark levert warmteterugwin-units aan Leiber Group

wtw-unit

Mark Climate Technology installeerd Mark Airstream wtw-unit bij de productiehal van LEIBER Group in Ruda Śląska

Leiber Group ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt lichtgewicht metalen componenten voor diverse industriële toepassingen. Het bedrijf is opgericht in 1965 en gevestigd in Emmingen-Liptingen (Duitsland) met een productielocatie in Ruda Śląska, Poland.

Op deze productielocatie in Polen heeft Mark twee Airstream CFX warmteterugwin-units geïnstalleerd. Beide wtw-units zijn voorzien van een tegenstroomwisselaar met een rendement tot 90%. Dit houdt in dat 90% van de afgevoerde energie wordt afgegeven aan de verse toevoerlucht. De units hebben een luchtdebiet van 22.000 m3/h en 11.500 m3/h.

Beide Mark Airstream wtw-units zijn daarnaast voorzien van een G+ hoog rendement condenserende verwarmingsmodule, welke in deze toepassing gebruikt worden als naverwarming. Hierdoor zal het toestel vrijwel altijd in deellast draaien. Dit zorgt automatisch voor het hoogste rendement van de unit.

De Mark Airstream wtw-unit heeft standaard een geïntegreerde plug & play regeling, welke tevens voorzien is van een ingebouwde webserver zodat de warmteterugwin-unit op afstand te controleren en besturen is.

De wtw-unit van Mark voldoet aan de Ecodesign EU 1253/2018 norm en is Eurovent en RLT Richtlinie-01 gecertificeerd.

warmteterugwin-unit

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies