Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark levert voor ruim 1 miljoen euro aan Renault-fabriek

Renault Mark BV

Het grootste gasgestookte project in Frankrijk.

Voor de derde keer op rij is het Mark Climate Technology uit Veendam gelukt om, samen met z’n Franse verdeler Climair, een groot luchtbehandelingsproject te verkopen bij één van de Renault-fabrieken in Frankrijk. Het gaat zelfs om het grootste gasgestookte project in Frankrijk van 2011. De komende 4 jaar zal er een flink aantal gasgestookte ‘Make up air’ luchtbehandelingskasten geleverd worden. Voor Mark is dit het grootste project in haar lange geschiedenis.

Plaatsing per helikopter

Het totale project omvat 42 stuks luchtbehandelingskasten. De grootste luchtbehandelingskasten hebben een luchtopbrengst van 75.000 m3/h en een nominale belasting van 1024 kW. Deze kasten hebben een afmeting van 7 x 3 x 2,5 meter, het gewicht bedraagt ca. 2.000 kilo per stuk. Een delegatie van Renault heeft onlangs de fabriek in Veendam bezocht om de kasten te keuren. De eerste tien kasten zijn inmiddels m.b.v. een helikopter op het dak geplaatst.

Vervolgorder dankzij eerder geleverde kwaliteit

In 2003 leverde Mark voor het eerst luchtbehandelingkasten aan Renault. Doordat de geleverde producten volledig naar de wens van de klant geproduceerd zijn en na acht jaar nog steeds storingsvrij functioneren, geeft Renault weer de voorkeur aan de luchtbehandelingskasten van Mark Climate Technology.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies