Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark Airstream ventileert Steakhouse Amigo Ranch

Amigo Ranch

Mark Airstream ventileert nieuw Steakhouse in Veendam

In opdracht van Vastgoed Partners heeft Mark Climate Technology een AIRSTREAM CFX geleverd voor de klimaatbeheersing van Steakhouse Amigo Ranch in Veendam, gebouwd door aannemersbedrijf Koen Meijer BV.

De Mark AIRSTREAM CFX 6400 is voorzien van een aluminium tegenstroomplatenwisselaar met een hoog rendement van 90% voor het terugwinnen van de afgevoerde warmte. De als buitenopstelling geleverde unit heeft een luchtopbrengst van 6400 m3/h. Het gehele restaurant, met een oppervlak van 600 m2, wordt hiermee voorzien van de benodigde ventilatie, zonder dat dit extra verwarmingsenergie kost. Voor de basisverwarming heeft men gekozen voor radiatoren.

Daarnaast zijn er 3 Mark afzuigunits geïnstalleerd, elk met een luchtopbrengst van 4000 m3/h, voor de afzuiging van de keuken.

De Mark Airstream warmteterugwin-unit is voorzien van een zeer geavanceerde regeling, welke de gehele unit stuurt op basis van druk en daarnaast per ruimte ventileert op basis van CO2. De regeling is voor de klant uiterst eenvoudig in te stellen via de PC of bijgeleverde afstandsbediening.

De Mark AIRSTREAM is RLT A+ gecertificeerd en voldoet volledig aan de huidige en toekomstige Europese eisen van de EU1253/2014. Daarnaast kan door toepassing van deze wtw-unit de eindgebruiker in aanmerking komen voor de EIA regeling.

Steakhouse Amigo Ranch heeft 25 april jl. haar deuren geopend in Veendam. In totaal biedt het restaurant plek voor 450 gasten.

Amigo Ranch Veendam Amigo Veendam

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies