Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark levert gasgestookte LBK aan Peru

gasgestookte luchtbehandelingskast

Mark levert gasgestookte luchtbehandelingskast aan papier verwerkende industrie in Peru

Begin 2018 heeft Mark een AHU 35-25 geleverd aan een fabrikant van papierproducten in Peru. De gasgestookte luchtbehandelingskast levert 32.0000 m3 lucht per uur en is voorzien van twee G+200 hoog rendement verwarmingsmodules. Modulerende recirculatiekleppen bieden de mogelijkheid tot circulatie uit het pand en daarmee een besparing op gasverbruik.

Standaard is de Mark AHU luchtbehandelingskast gemaakt van zeewater bestending aluminium panelen. Samen met de RVS warmtewisselaars van de G+ modules biedt dit een uitstekende oplossing voor het vochtige kustklimaat van Lima, Peru.

De unit is geleverd in vier delen voor gunstig transport in een standaard 40FT container. In Peru is de AHU door het lokale service team van de klant weer samengesteld. Dankzij het simpele modulaire ontwerp  en de Plug en Play besturing is de unit zonder aanwezigheid van Mark in bedrijf gesteld. Dankzij de ingebouwde webserver kon Mark vanuit het hoofdkantoor in Veendam assisteren met het definitieve instellen van de besturing.

De AHU wordt gebruikt om een nieuwe opslagruimte naar 35 graden te verwarmen. Dit is nodig voor het nadrogen van de geproduceerde papier producten.

De klant heeft onlangs een tweede unit besteld.

luchtbehandelingskast LBK

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies