Terug

VACATURE: Servicemonteur Midden-Nederland

De specialist zoekt specialisten

Mark is al meer dan 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam en we hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. Voor Midden-Nederland zijn we per direct op zoek naar een:

Servicemonteur Midden-Nederland (m/v) (fulltime)

Als servicemonteur ga je in regio Midden-Nederland zelfstandig werken aan klimaatapparatuur en je bent verantwoordelijk voor samenbouw en onderhoud/inspectie van deze apparatuur. Daarnaast verhelp je storingen en voor je reparaties uit indien mogelijk.

Wij zoeken een enthousiaste technische monteur op MBO niveau die elke klus ziet als een nieuwe uitdaging. Ben jij ambitieus, in bezit van een rijbewijs B, en hou jij je hoofd koel tijdens het werk, dan is dit de baan voor jou.

Wij bieden je:

  • Een veelzijdige, uitdagende baan met goede toekomstperspectieven
  • Een goed salaris dat is afgestemd op de zwaarte van de functie en het opleidingsniveau
  • Ambitieus en innovatief bedrijf met een duidelijke lange termijnvisie en handelsgeest
  • Een auto, laptop en telefoon om je werkzaamheden uit te kunnen voeren
  • Enthousiast team, informeel, korte lijnen, hands-on mentaliteit
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Mark Climate Technology is al 75 jaar specialist in klimaatbeheersing. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Ierland leveren wij een toonaangevend assortiment voor verwarming, koeling en ventilatie.

In onze vestiging in Veendam ontwikkelen en produceren we meer dan 40 verschillende producten voor de industrie en utiliteit. Zo zul je onze luchtverwarmers bijvoorbeeld zien hangen bij de KARWEI en zorgen onze zwartebuisstralers voor een aangename warmte bij de distributiecentra van DHL en DPD. Ook op het gebied van luchtbehandeling is Mark vooruitstrevend. Onze warmteterugwin-units verzorgen een optimaal binnenklimaat bij o.a. Westfield The Mall of the Netherlands en het The Market Hotel in Groningen en ook de Renault fabrieken in Frankrijk worden verwarmd met de luchtbehandelingskasten van Mark.

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden? Neem dan een kijkje in onze fabriek met de 3D Tour.

Direct solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer op deze baan!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je CV
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je Motivatie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.