Terug

VACATURE: Product Manager Luchtbehandelingssystemen

De specialist zoekt specialisten

Mark is al meer dan 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam en we hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. Om de enorme groei van onze luchtbehandelingssystemen over twee productievestigingen te coördineren en ondersteunen, zoeken wij een full time:

Product Manager Luchtbehandelingssytemen

Standplaats bij voorkeur in Veendam (Gr.)

De Product Manager is verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van het complete product assortiment van onze luchtbehandelingssytemen.

Doel is een optimale logistieke-, wetmatige- en commerciële aansturing van wijzigingen van bestaande producten en introductie van nieuwe producten of processen rondom de productie en levering van onze luchtbehandelingssystemen.

De Product Manager coördineert en faciliteert onze productie- en ook verkoopvestigingen. Hij/zij inventariseert voor alle bedrijven de (markt) ontwikkelingen, behoeften en gebreken op het gebied van luchtbehandelingssystemen. Hij/zij start verbeteringen en coördineert en zorgt voor een succesvolle afronding. De product manager faciliteert besluitvorming en uitvoering door in overleg te gaan / samen te werken met derden en andere afdelingen. Verder is hij het aanspreekpunt bij alle projecten in de totale supply chain, dus van offerte tot after sales. Hij/zij is dus verantwoordelijk voor afstemming van de assemblage systematiek, inkoop van onderdelen, materialen en andere benodigde artikelen evenals het goed inplannen en opvolgen van eerste producties/testen en vervolgproducties.

Hiernaast is de Product Manager verantwoordelijk voor de juiste informatie verstrekking rond onze systemen. Daartoe heeft de Product Manager regelmatig contacten met diverse leveranciers, technische bureaus, Marketing, Sales, Engineering/R&D, Planning en Productie.

Kortom, een spilfunctie binnen de gehele commercie, logistiek en processing rondom product introducties en -wijzigingen van luchtbehandelingssystemen. De Product Manager rapporteert aan de managing director van Mark Climate Technology.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement en projectmatig aansturen binnen de installatiebranche, een must is wel binnen de klimaatbeheersingsindustrie.
 • Ervaring en kennis van commerciële en technische zaken van luchtbehandelingssystemen en ervaring met wijzigingen en introducties van nieuwe producten.
 • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek of bedrijfskunde op HBO niveau.
 • Een dynamische persoonlijkheid, proactief, besluitvaardig, resultaatgericht, analytisch en communicatief vaardig.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende functie in een dynamische organisatie, onderdeel van de (internationale) Climate Technology Groep
 • De vrijheid om een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en optimalisatie van onze processen
 • Ambitieus en innovatief bedrijf met een duidelijke lange termijnvisie en handelsgeest
 • Enthousiast team, informeel, korte lijnen, hands-on mentaliteit
 • Een goed salaris dat afgestemd is op de zwaarte van de functie en het opleidingsniveau
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Mark Climate Technology is al 75 jaar specialist in klimaatbeheersing. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Ierland leveren wij een toonaangevend assortiment voor verwarming, koeling en ventilatie.

In onze vestiging in Veendam ontwikkelen en produceren we meer dan 40 verschillende producten voor de industrie en utiliteit. Zo zul je onze luchtverwarmers bijvoorbeeld zien hangen bij de KARWEI en zorgen onze zwartebuisstralers voor een aangename warmte bij de distributiecentra van DHL en DPD. Ook op het gebied van luchtbehandeling is Mark vooruitstrevend. Onze warmteterugwin-units verzorgen een optimaal binnenklimaat bij o.a. Westfield The Mall of the Netherlands en het The Market Hotel in Groningen en ook de Renault fabrieken in Frankrijk worden verwarmd met de luchtbehandelingskasten van Mark.

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden? Neem dan een kijkje in onze fabriek met de 3D Tour.

Direct solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer op deze baan!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je CV
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je Motivatie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.