Terug

Gasgestookte luchtverwarmers voor Karwei in Apeldoorn

Hoog rendement luchtverwarmers voor verwarming en ventilatie

In opdracht van Flier Installatiegroep heeft Mark Climate Technology 2 stuks GC+ HR luchtverwarmers met centrifugaal ventilator geleverd voor de herbouw van de Karwei in Apeldoorn. De toestellen dienen voor het verwarmen en ventileren van de verkoopruimte. Het aangesloten plenum zorgt voor een optimale luchtverdeling. Tevens zijn er 2 stuks GS+ HR luchtverwarmers met axiaal ventilator geleverd welke dienen voor de verwarming van de entree en het goederenontvangst.

Afstandsbedieningskasten op maat

Op verzoek van de klant heeft Mark voor de regeling van de luchtverwarmers speciaal ontworpen afstandsbedieningkasten geleverd. Deze schakelkasten maken het mogelijk om meerdere luchtverwarmers modulerend te regelen op basis van de ruimtetemperatuur.

EIA-regeling

EIA-regeling

De HR-luchtverwarmers van Mark komen in aanmerking voor de EIA-regeling (Energie-Investeringsaftrek). Deze regeling levert de eindklant gemiddeld 11% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen voor een lagere energierekening. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen.

De EIA geldt voor duidelijk omschreven investeringen én voor maatwerkinvesteringen die een forse energiebesparing opleveren. Voor die investeringen kunt u 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Dat kan bovenop de gebruikelijke afschrijving.

Mark is BREEAM ready!