Terug

VACATURE: Lasser(s) TIG MIG

De specialist zoekt specialisten

Mark is al meer dan 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam en we hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. Voor onze Nederlandse vestiging zijn we per direct op zoek naar (een): Lasser om het team te versterken.

Leerling of aankomend Lasser(s) TIG MIG (m/v)

Je komt in onze lasserij te werken samen met 9 collega lassers. Je zult voornamelijk dunne metalen onderdelen aan elkaar lassen in opdracht van verschillende afdelingen in het bedrijf. Zij gebruiken de onderdelen die jij maakt om onze klimaatsystemen van te maken. Je bent dus een belangrijk onderdeel van Mark.
Jij hebt al ervaring met TIG en/of MIG/MAG lassen. Het gaat voornamelijk om dunne metalen van een millimeter, dus detail is erg belangrijk. Je bent gemotiveerd en hebt een goede werkinstelling. Je bent bereid om extra uren te werken tijdens de seizoensdrukte. Ervaring in lassen is vereist, maar je kunt via ons ook verdere scholing volgen om breder inzetbaar te worden. Je hoeft dus nog niet alles te kunnen.
Salaris is afhankelijk van je werkervaring en inschaling vindt plaats middels het cao Metalektro.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Mark Climate Technology is al 75 jaar specialist in klimaatbeheersing. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Ierland leveren wij een toonaangevend assortiment voor verwarming, koeling en ventilatie.

In onze vestiging in Veendam ontwikkelen en produceren we meer dan 40 verschillende producten voor de industrie en utiliteit. Zo zul je onze luchtverwarmers bijvoorbeeld zien hangen bij de KARWEI en zorgen onze zwartebuisstralers voor een aangename warmte bij de distributiecentra van DHL en DPD. Ook op het gebied van luchtbehandeling is Mark vooruitstrevend. Onze warmteterugwin-units verzorgen een optimaal binnenklimaat bij o.a. Westfield The Mall of the Netherlands en het The Market Hotel in Groningen en ook de Renault fabrieken in Frankrijk worden verwarmd met de luchtbehandelingskasten van Mark.

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden? Neem dan een kijkje in onze fabriek met de 3D Tour.

Direct solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer op deze baan!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je CV
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je Motivatie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.