Terug

VACATURE: Duizendpoot met twee rechterhanden

De specialist zoekt specialisten

Mark is al 75 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Ons hoofdkantoor staat in Veendam en we hebben verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië. Voor onze Nederlandse vestiging zijn we per direct op zoek naar een:

Duizendpoot met twee rechterhanden

Wil jij meebouwen aan de luchtbehandelingskasten van MARK? In onze fabriek in Veendam maken wij ultra-moderne luchtbehandelingskasten die in heel Europa geleverd worden. Voor de productie hiervan zijn wij op zoek naar een technische duizendpoot. In teamverband ga je werken aan de montage en assemblage van onze luchtbehandelingskasten. De fijne kneepjes worden je via het interne opleidingsprogramma of in de praktijk geleerd.

Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je ook ingezet worden voor het elektrisch bedraden van de luchtbehandelingskasten en/of het installeren van warmtepompen. Ben je hier (nog) niet toe opgeleid? Het is mogelijk om via MARK je certificaten te behalen en de geleerde stof direct toe te passen in de praktijk.

Wat krijg je van ons?

  • Een veelzijdige, uitdagende baan met goede toekomstperspectieven en waardering voor je werk
  • Een goed salaris dat is afgestemd op de zwaarte van de functie en het opleidingsniveau
  • Ambitieus en innovatief bedrijf met een duidelijke lange termijnvisie en handelsgeest
  • Enthousiast team, informeel, korte lijnen, hands-on mentaliteit
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • (Aanvullende) cursussen of opleidingen voor interne of persoonlijke doorgroeimogelijkheden
Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Mark Climate Technology is al 75 jaar specialist in klimaatbeheersing. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Ierland leveren wij een toonaangevend assortiment voor verwarming, koeling en ventilatie.

In onze vestiging in Veendam ontwikkelen en produceren we meer dan 40 verschillende producten voor de industrie en utiliteit. Zo zul je onze luchtverwarmers bijvoorbeeld zien hangen bij de KARWEI en zorgen onze zwartebuisstralers voor een aangename warmte bij de distributiecentra van DHL en DPD. Ook op het gebied van luchtbehandeling is Mark vooruitstrevend. Onze warmteterugwin-units verzorgen een optimaal binnenklimaat bij o.a. Westfield The Mall of the Netherlands en het The Market Hotel in Groningen en ook de Renault fabrieken in Frankrijk worden verwarmd met de luchtbehandelingskasten van Mark.

Benieuwd waar onze producten gemaakt worden? Neem dan een kijkje in onze fabriek met de 3D Tour.

Direct solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer op deze baan!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je CV
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Upload je Motivatie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.