Terug

NIEUW: WTW Selectietool

Snel & Eenvoudig een offerte en technische specificaties

Graag introduceren we de Mark WTW Selectietool: dit offerte programma helpt u zelfstandig een offerte te maken voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwin-unit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde wtw-unit.

U kunt het offerte programma alleen gebruiken als u ingelogd bent. Bij het eerste gebruik dient u zich te registreren (na registratie ontvangt u binnen enkele seconden uw inloggegevens). Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact met ons op.

Plug & Play

De Mark AIRSTREAM wordt standaard Plug & Play geleverd. Voor een efficiënte en goede werking zijn de units standaard voorzien van een volledig geïntegreerde besturing: de OJ-Air2 regeling. Deze regeling wordt projectmatig geprogrammeerd. Indien u zelf een regeling wilt realiseren, dan kunnen we de luchtbehandelingskasten intern bedraden tot op een klemmenkast.

Inbedrijfstelling en Samenbouw

Indien gewenst kan de servicedienst van Mark Climate Technology uw warmteterugwin-unit voor u in bedrijfstellen op locatie. Ook is het mogelijk om – bij moeilijk bereikbare ruimten – de wtw-unit op locatie te laten samenbouwen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen voor uw warmteterugwin-unit? Onze verkoopafdeling maakt graag een offerte op maat voor u. U kunt ons bereiken via tel. +31(0)598 656 600 of info@mark.nl.

Airstream Plug & Play warmteterugwinunit

Airstream Plug & Play warmteterugwinunit

De Mark AIRSTREAM is leverbaar in twee uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel. Beide units hebben een rendement tot 90%.

De AIRSTREAM is geschikt voor luchthoeveelheden van 600 – 45000 m³/h en wordt o.a. toegepast in kantoren, scholen, werkplaatsen en kleedruimten. De wtw-unit is gecertificeerd volgens RLT Richtlinie-01.

Naar de Mark WTW Selectietool