Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Elektrische stralingsverwarming

Terug

Comfortabel verwarmen met Elektrische Stralingsverwarming

Objecten en personen direct verwarmen, zonder luchtverplaatsing. Dat is de efficiëntie van elektrische stralingsverwarming. Door de korte opwarmtijd en de lagere ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden. De techniek die hierbij toegepast wordt is infrarood, wat dezelfde positieve effecten heeft als zonlicht, waaronder het stimuleren van de bloedsomloop voor beter herstel van spieren en gewrichten. De INFRA ER 2600W is daarnaast prettig voor de ogen, stil en verwarmt tot 18m². De gelijkmatige spreiding van de warmte en het feit dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, zorgt ervoor dat elektrische stralingsverwarming één van de meest comfortabele verwarmingssoorten is die er op de markt beschikbaar is.

Tot 90% warmte-efficiëntie met Carbon Infrarood

De INFRA ER+ 2500W is een Carbon Infrarood verwarmer die binnen 3 sec. objecten en personen direct verwarmt. Deze Carbon Fiber verwarmer zendt infraroodstralen met een langere golflengte uit voor een efficiëntere en therapeutische aanstraling van de huid. De INFRA ER+ 2500W is erg zuinig met een rendement van 90%, verwarmt tot wel 24m² en heeft een zeer lange levensduur; tot 10.000 uur.

Het plaatsen van Elektrische Stralingsverwarming

De elektrische stralingsverwarmers van Mark Climate Technology zijn perfect voor het verwarmen van diverse gebouwen, ruimtes of te gebruiken als terrasverwarming. Ze nemen weinig plek ins en het plaatsen van deze compacte elektrische stralingsverwarmers is makkelijk te realiseren, net als het instellen van de verwarmers met een aan/uit knop of een afstandsbediening.

Neem voor Elektrische Stralingsverwarmers contact op met Mark Climate Technology

Heeft u interesse gekregen in de elektrische stralingsverwarmers van Mark Climate Technology? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mark.nl of bel naar +31(0)598 656 600. U wordt altijd snel geholpen door een technische expert van Mark.

 

 

3 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies