Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

NIEUW: Slimme thermostaten van Mark

pintherm connect

Op afstand connectie met uw thermostaat

Nieuw in ons assortiment zijn de via Internet (web-based) bestuurbare thermostaten. Met deze slimme thermostaten kan via een web browser of een mobiele app op afstand connectie gemaakt worden met de thermostaat. Zo kan men overal ter wereld de thermostaat bedienen of wijzigen met een telefoon, tablet of laptop/pc.

Optitherm+

Met een Optitherm+ digitale klokthermostaat kan een toestel geregeld worden op basis van ruimtetemperatuur. Met behulp van een optionele Web module is het mogelijk de luchtverwarmers op afstand te besturen met een app voor mobiele telefoon en tablet (binnenkort beschikbaar). Tevens is het mogelijk om met behulp van de Interface+ via Modbus een connectie te maken met het GBS (gebouwbeheersysteem) en de Optitherm+ uit te lezen en te wijzigen.

Geschikt voor de volgende Mark luchtverwarmers:

PinTherm Connect

De PinTherm Connect is een digitale weekklok ruimtethermostaat. De regelaar is voorzien van een aan/uit contact en een 0-10 VDC uitgang. Beide signalen zijn omkeerbaar, zodat de regeling geschikt is voor verwarming en koeling. De thermostaat kan gekoppeld worden aan het GBS (gebouwbeheersysteem). De instellingen van de thermostaat kunnen met behulp van Modbus of Ethernet uitgelezen en/of gewijzigd worden. Zo kan men ook via de web browser op mobiele telefoon, tablet of laptop/pc de PinTherm Connect op afstand besturen!

Geschikt voor de volgende Mark toestellen:

PinTherm Infra Connect

De Pintherm Infra Connect is een digitale ruimtethermostaat voor het aan/uit, hoog/laag of modulerend regelen van een Infra op basis van de ruimtetemperatuur. De thermostaat kan gekoppeld worden aan het GBS (gebouwbeheersysteem).De instellingen van de thermostaat kunnen zowel via Modbus als Ethernet uitgelezen en/of gewijzigd worden. Zo kan men ook via de web browser op mobiele telefoon, tablet of laptop/pc de PinTherm Infra Connect op afstand besturen!

Geschikt voor de volgende Mark toestellen:

Voor meer informatie over onze slimme thermostaten kunt u contact opnemen met onze Verkoop afdeling via 0598 – 656 600.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies