Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark is VCA* gecertificeerd

VCA

Mark Climate Technology is vanaf heden VCA* 2008/5.1 gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De certificatie is een erkenning voor de maatregelen die zijn genomen om onze werknemers een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers een VCA* certificaat als voorwaarde voor het uitvoeren van werkzaamheden: zij kunnen er op deze manier op vertrouwen dat er rekening wordt gehouden met veiligheid, gezondheid en milieu.

Binnen ons bedrijf heeft het veiligheidsbeleid al jaren een hoge prioriteit. Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan de werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Alleen daarom al willen wij als Mark een veilige en gezonde werkomgeving bieden aan onze werknemers. Aangezien Mark al jaren in het bezit is van een ISO 9001 certificaat is dit in combinatie met het VCA certificaat de ideale basis voor het leveren van kwaliteit.

Daarnaast beschikt Mark over een eigen Servicedienst. Deze is Scios gecertificeerd en daarom bevoegd om onderhoud en inspectie uit te voeren aan klimaatinstallaties en gastoevoerleidingen.

Genoeg redenen dus om uw levering, onderhoud en inspecties door Mark Climate Technology te laten uitvoeren.

Heeft u vragen over de Mark servicedienst? Neem dan contact met ons op via 0598 – 656 600 of klik hier voor meer informatie.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies