Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Watergevoede luchtverwarming

Terug

Watergevoede luchtverwarmers

Verwarming nodig in een showroom of winkel? Heeft u al gedacht aan watergevoede luchtverwarming? Met het uitgebreide aanbod van watergevoede luchtverwarmers heeft Mark Climate Technology dé oplossing voor elk project!

Bij watergevoede luchtverwarming, ook wel indirect gestookte verwarming genoemd, wordt de luchtverwarmer opgewarmd middels warm water dat door een CV-ketel of warmtepomp aangevoerd wordt. De luchtverwarmers zijn voorzien van een warmtewisselaar die het warme water omzet naar warme lucht. Vervolgens wordt deze via een krachtige en energiezuinige EC-motor in de ruimte geblazen.

De voordelen van indirect gestookte luchtverwarming

Watergevoede luchtverwarming kent vele voordelen, zoals bijvoorbeeld een comfortabele warmte en lagere energierekening. Daarnaast zijn de toestellen onderhoudsvriendelijk en geluidsarm. Ten opzichte van gasgestookte toestellen, zijn warmwater luchtverwarmers vaak gemakkelijker te installeren doordat er geen rookgasafvoer benodigd is.

De watergevoede verwarmingssystemen van Mark zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en een uitgebreide capaciteitsrange. Daardoor kennen de luchtverwarmers vele toepassingsmogelijkheden, zoals in bijvoorbeeld showrooms, kantoren, winkels, ziekenhuizen, kleedkamers en bedrijfshallen.

Voor industriële toepassingen heeft Mark de Tanner MDA in het assortiment, de meest veelzijdige warmwater luchtverwarmer op de markt. Voor ruimten met een laag plafond raden we de Tanner MBA of LDA Swirl aan. Deze toestellen hebben een beperkte hoogte en kunnen tevens in een systeemplafond geïntegreerd worden. Tevens heeft Mark cassette-units en decentrale units in het assortiment.

Watergevoede luchtverwarming voor uw project

De watergevoede luchtverwarmers van Mark zijn onderhoudsvriendelijk, geluidsarm en beschikbaar in een uitgebreide capaciteitsrange. Bent u op zoek naar verwarmingssysteem voor uw project? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via +31(0)598 656 600 of info@mark.nl. De professionals van Mark Climate Technology staan voor u klaar.

luchtverwarmer met centrifugaalventilator

Tanner MDC watergevoede luchtverwarmer

Veelzijdige warmwater luchtverwarmer met centrifugaalventilator De TANNER MDC is een watergevoede hangende luchtverwarmer met centrifugaalventilator die horizontaal- of verticaal uitblazend...

decentrale unit

Fan Coil decentrale unit

Hoog comfort met kleine afmetingen in een modern design De FANCOIL is een decentrale unit voor laagtemperatuur verwarmingsystemen en...

8 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies