Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Luchtgordijnen

Terug

Hoe werkt een luchtgordijn?

Winkels en openbare gebouwen hebben vaak hun deuren openstaan zodat bezoekers gemakkelijk naar binnen kunnen lopen. Een groot nadeel hiervan is dat de warme binnenlucht naar buiten ontsnapt en de koude buitenlucht naar binnen waait, met extra stookkosten tot gevolg. Om dit te voorkomen heeft Mark Climate Technology verschillende types luchtgordijnen in het assortiment.

Een luchtgordijn creëert een scheiding tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht. Bij binnenkomst in de ruimte ervaart de bezoeker meteen een comfortabele temperatuur. Daarnaast zorgen ze ervoor dat stof, nare luchtjes en insecten van buiten niet naar binnen komen. Op deze manier kunnen bedrijven op energiezuinige wijze hun deuren openhouden.

Een luchtgordijn voor elke situatie

 Mark Climate Technology weet als geen ander hoe belangrijk het is om een schoon en prettig binnenklimaat te creëren. Voor elke situatie kan er een bijpassend luchtgordijn geleverd worden. Zowel watergevoede luchtgordijnen die worden verwarmd door middel van een CV-ketel als elektrische luchtgordijnen. Het Mark EASYAIR luchtgordijn kan door zijn brede range worden toegepast in alle openbare gebouwen, zoals winkels, supermarkten, banken, gemeentehuizen en ziekenhuizen.

Tevens leveren wij de EASYAIR T200 waarvoor geen warmtebron benodigd is. Deze industriële luchtgordijnen blazen de warme lucht die bovenin de ruimte hangt weer naar beneden. Eenvoudig en doeltreffend!

Meer informatie?

Heeft u interesse in een luchtgordijn van Mark Climate Technology of wilt u graag meer informatie over deze toestellen? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)598 656 600 of stuur een e-mail naar info@mark.nl. Onze mensen begeleiden u van A tot Z en zorgen dat uw vraag of project naar alle tevredenheid wordt afgehandeld.

Mark Easyair Luchtgordijn

Easyair luchtgordijn

Houd kou en verontreinigd lucht buiten Het EASYAIR luchtgordijn kan door zijn brede range worden toegepast in iedere open...

De Mark Easyair DX luchtgordijn.

Easyair DX luchtgordijn

Energiezuinige luchtgordijnen gecombineerd met een warmtepomp Luchtgordijnen zijn ontworpen om boven een entree te hangen en een ‘thermisch gordijn’...

3 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies