Terug

Plug & Play luchtbehandelingskasten met geïntegreerde warmtepomp

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren

Wist u dat de Mark AIRSTREAM warmteterugwin-units en luchtbehandelingskasten ook geleverd kunnen worden met een geïntegreerde warmtepomp? Door toepassing van DX-warmtepompen kan er niet alleen geventileerd, maar ook op een duurzame wijze gekoeld en verwarmd kan worden.

Standaard levert Mark de warmtepompen samen met de unit op één aangebouwd bordes. De unit incl. warmtepompen wordt volledig samengesteld en getest in onze fabriek, waarna het toestel Plug & Play wordt afgeleverd. Doordat de koeltechnische werkzaamheden op voorhand al gedaan zijn, kan er tijd en kosten worden bespaard bij de installatie op locatie.

Voor een efficiënte en goede werking zijn de units voorzien van een volledig geïntegreerde besturing: de OJ-Air2 regeling. Deze regeling wordt projectmatig geprogrammeerd.

De warmtepompen kunnen ook los geleverd worden, waarna de ingebruikname op locatie plaatsvindt.

Voordelen Mark luchtbehandelingskast met warmtepomp

  • Duurzaam verwarmen, koelen en ventileren
  • Hoge rendementen
  • Laag energieverbruik
  • Plug & Play (stekkerklaar)
  • Eenvoudige inbedrijfstelling
  • Diverse configuraties mogelijk
Standaard levert Mark de warmtepompen samen met de unit op één aangebouwd bordes.
Mark Airstream WTW units kunnen ook geleverd worden met een geïntegreerde warmtepomp
Door toepassing van DX-warmtepompen kan er niet alleen geventileerd, maar ook op een duurzame wijze gekoeld en verwarmd kan worden.
Mark AHU luchtbehandelingskasten kunnen ook geleverd worden met een geïntegreerde warmtepomp
Doordat de koeltechnische werkzaamheden op voorhand al gedaan zijn, kan er tijd en kosten worden bespaard bij de installatie op locatie.
Plug & Play luchtbehandelingskasten met geïntegreerde warmtepomp
Voordelen Mark luchtbehandelingskast met warmtepomp zijn hoge rendementen en laag energieverbruik
F-gassen gecertificeerd

F-gassen gecertificeerd

Installatiebedrijven en andere ondernemingen die onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uitvoeren aan koelapparatuur, airco’s of warmtepompen moeten zich verplicht laten certificeren volgens BRL 100 ‘Beoordelingsrichtlijn voor het certificaat f-gassen voor ondernemingen’.

Ook Mark Climate Technology heeft dit certificaat in haar bezit. Personeel dat in de fabriek of op locatie werkzaam is met warmtepompen hebben tevens een F-gassen diploma.

Lees meer over onze Certificering & Keurmerken

AIRSTREAM warmteterugwinunit

De Mark AIRSTREAM is een Plug & Play WTW unit leverbaar in diverse uitvoeringen voor zowel binnen- als buitenopstelling. De AIRSTREAM CFX is standaard voorzien van een gecertificeerde hoog rendement (90%) tegenstroomwisselaar met bypass. De AIRSTREAM HWX is standaard voorzien van een corrosie-bestendig warmtewiel.

Meer informatie over de Airstream WTW-units

WTW-selectietool

Graag introduceren we de Mark WTW Selectietool: dit offerte programma helpt u zelfstandig een offerte te maken voor een Mark AIRSTREAM warmteterugwin-unit. In slechts 5 stappen heeft u de prijs, technische specificaties en maatvoeringstekening van de door u samengestelde wtw-unit.

Ga naar de WTW-Selectietool