Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Dry Coolers

Terug

Dry Coolers

Wat zijn Dry Coolers en waarom kiest u voor deze manier van koelen? Droge koelers, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn warmtewisselaars waarbij een koelblok wordt afgekoeld met buitenlucht. Proceswater stroomt vervolgens door het koelblok waardoor de temperatuur van het water afneemt.

De keuze voor Dry Coolers

Waarom kiest u voor een droge koeler? Eenvoudige installatie en onderhoud, al met al lage bedrijfskosten na installatie, ze hebben geen constante watertoevoer nodig, efficiënte manier van koelen en ze kunnen worden geprogrammeerd om het hele jaar door te werken, zelfs in omgevingen met lage temperaturen. Voor een kwalitatief en betaalbare Dry Cooler zit u goed bij Mark Climate Technology. Welk type u ook kiest, u kunt altijd rekenen op uitmuntende kwaliteit. Zo bieden wij de AWS, een Dry Cooler met een enkele rij ventilatoren, de AWD, een unit met een dubbele rij ventilatoren, de AWSV, een unit met twee coils en een enkele rij ventilatoren (V-vorm), en de AWS-EPA, een unit voorzien van een geïntegreerde adiabatische voorkoeler.

Aangename koeling met de Dry Coolers van Mark

De Mark Dry Coolers zijn compact en robuust. Ze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal voor zowel horizontale als verticale montage met behulp van de juiste kit. Voor plaatsing zijn de toestellen voorzien van anker- en hijspunten. Het chassis en de behuizing zijn volledig beschermd met een verflaag met een hoge corrosiebestendigheid die maximale weersbestendigheid biedt. De onderdelen worden stuk voor stuk gecoat in RAL 9002, voorafgaand aan de montage. De voordelen: Geoptimaliseerde warmtewisselaars en ventilatoren, compacte toestellen, stil, robuust, zuinig en bedraad tot op de klemmenkast.

Heeft u interesse gekregen in de Dry Coolers van Mark Climate Technology? Dan helpen wij u graag verder. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze ervaren medewerkers. Bellen kunt u doen naar het volgende nummer: +31(0)598 656 600. Stuurt u liever een email? Dat kan uiteraard ook. U kunt uw mail sturen naar info@mark.nl. U kunt contact opnemen voor een offerte, of gewoon met een vraag over luchtbehandeling. Wij helpen u altijd zo goed als mogelijk. Tot snel!

Dry Cooler met een enkele rij ventilatoren.

AWS Dry Cooler

Dry coolers met een enkele rij ventilatoren De Mark AWS is een serie één rijige Dry Coolers. Zowel de...

Dry Cooler met een dubbele rij ventilatoren.

AWD Dry Cooler

Dry coolers met een dubbele rij ventilatoren De Mark AWD is een serie dubbelrijige Dry Coolers. Zowel de standaard...

V-Dry Cooler met een enkele rij ventilatoren.

AWSV Dry Cooler

V-Dry coolers met een enkele rij ventilatoren De Mark AWSV is een serie Dry Coolers met twee coils en...

4 Producten

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies