Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Hoe zit het met de conditie van uw gasleidingen?

Gasleidingen

Alle eigenaren van gebouwen dragen de zorgplicht over de veilige werking van brandstofleidingen

Door het toenemende belang van milieu, energieverbruik en veiligheid, groeit ook het belang van het uitvoeren van inspecties aan alle brandstoftoevoerleidingen. In het verleden werd door de gasbedrijven alleen toezicht gehouden op de aanleg van nieuwe (aard)gasleidingen. Voor oude en bestaande leidingen waren geen wettelijke normen vastgelegd. Het laatste bouwbesluit geeft echter aan dat de zorgplicht voor de veiligheid en de veilige werking van brandstoftoevoerleidingen en appendages bij ú ligt.

Hoe zit het met de conditie van uw gasleidingen?

Een lekkage aan een gasleiding wordt helaas vaak te laat opgemerkt met alle nare gevolgen van dien. Wist u bijvoorbeeld dat ook een brandstoftoevoerleiding aan zwaarwegende eisen moet voldoen? En dat wanneer de installatie niet voldoet aan de huidige eisen, verzekeringsmaatschappijen geen dekking geven bij schade?

Wij begrijpen dat het voor u als eigenaar of gebruiker bijna niet meer bij te houden is aan welke wetten en richtlijnen u moet voldoen om een verwarmingsinstallatie in bedrijf te mogen houden, terwijl u wel de zorgplicht draagt over de veilige werking van het geheel.

Service en onderhoud op maat

onderhoud gasleidingenMark Climate Technology is een SCIOS gecertificeerd bedrijf dat onderhoud/inspecties aan stookinstallaties en brandstoftoevoerleidingen mag uitvoeren. Wij kunnen u daarom een onderhoudspakket op maat aanbieden waarin het onderhoud en de inspectie worden gecombineerd en u verzekerd bent van een installatie die voldoet aan alle wettelijke normen en verplichtingen. Mark Climate Technology informeert u graag over de mogelijkheid om inspecties aan brandstoftoevoerleidingen te laten uitvoeren.

Mark houdt u up-to-date! Voor meer informatie en de mogelijkheden klik hier of neem contact met ons op via 0598 – 656 600.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies