Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

9 t/m 11 april 2019 staat Mark op Building Holland

Building Holland

Building Holland is hét innovatie event voor de bouw en vastgoed.

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers. Uiteraard kan Mark Climate Technology hier niet ontbreken.

Mark Climate Technology draagt bij aan de energietransitie

De energietransitie is hot. De meeste energie die we momenteel gebruiken is afkomstig van fossiele brandstoffen. Het winnen hiervan zorgt voor veel schade aan natuur en milieu. De omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie moet ervoor zorgen dat de klimaatverandering zoveel mogelijk wordt afgeremd.

In het streven om de komende jaren honderdduizenden gebouwen van aardgas af te koppelen, zal waterstofgas een waardevolle bijdrage leveren. Ook Mark Climate Technology houdt zich hiermee bezig. Momenteel richt het Veendamse bedrijf zich op de ontwikkeling van luchtverwarmers op waterstofgas.

De verwachting is om dit jaar de eerste Mark GS+ luchtverwarmers op waterstofgas te kunnen uitleveren. Aangezien de toestellen 100% CO2 neutraal zijn en geen uitstoot realiseren, zijn ze een belangrijk onderdeel van de energietransitie.

Duurzaam ventileren en koelen met de AIRSTREAM Hybridwtw met adiabatische koeling

De Mark AIRSTREAM Hybrid is de Eurovent gecertificeerde plug & play warmteterugwin-unit van Mark Climate Technology, voorzien van tegenstroomwisselaar, indirecte adiabatische koeling én een warmtepomp voor naverwarming/koeling.

Bij de AIRSTREAM Hybrid is er een adiabaat geplaatst in de retour van de wtw-unit. Het voordeel hiervan is dat de absolute vochtigheid van de toevoerlucht niet hoger wordt. Door het bijschakelen van de DX-koeler zal de luchtvochtigheid in de ruimte afnemen. Hierdoor zal de werking van de adiabatische koeling op zeer warme dagen met een hoge luchtvochtigheid nog verder worden verbeterd. Door toepassing van dit principe kan men ventilerend koelen tegen zeer lage exploitatie- en onderhoudskosten. In de winter functioneert de AIRSTREAM volledig als HR warmteterugwin-unit en kan de warmtepomp gebruikt worden als naverwarmer.

De Mark AIRSTREAM plug & play wtw-units zijn EUROVENT en RLT Richtlinie-01 gecertificeerd en voldoen daarnaast volledig aan de eisen van de ErP-verordening 1253/2018 voor ventilatie-producten.

Voordelen:

 • Hoog rendement
 • EIA subsidiabel
 • Zeer lage operationele kosten
 • Milieuvriendelijk systeem
 • Plug & Play configuratie

Is uw interesse gewekt? Wij vertellen u graag alles over de AIRSTREAM Hybrid en onze andere noviteiten op Building Holland, u kunt ons vinden op standnummer 12.16.

Introductie: StaticAir

Fine dust free

Dagelijks komt men in aanraking met fijnstof. Fijnstof is een vorm van luchtverontreiniging. Fijnstof kan verschillen in grootte en samenstelling. Veel voorkomende bronnen van fijnstof zijn industrie, verkeer, scheepsvaart, agricultuur en stookinstallaties. Fijnstof verkort de levensduur. De schadelijke stofdeeltjes veroorzaken een toename aan ziekenhuisopnames, lichamelijke klachten en verzuim op het werk.

StaticAir, onderdeel van Mark Climate Technology, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van fijnstof reduceersystemen. Met verschillende systemen voor in de binnen- en buitenomgeving kan er effectief fijnstof gereduceerd worden. Het is de missie van StaticAir om een fijnstof vrije leef- en werkomgeving te realiseren.

Bekijk zelf de fijnstof reduceersystemen van StaticAir op Building Holland: Standnummer 12.16

Beursinformatie:

 • Building Holland
 • Wanneer: 9 t/m 11 april 2019
 • Waar:
  Standnummer 12.16
  Amsterdam RAI
 • Openingstijden:
  10.00-18.00 uur
 • Tickets: vraag hier uw gratis ticket aan!

Building holland 2019

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies