Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

6 t/m 9 februari staat Mark weer op de VSK 2018!

VSK 2018

De laatste ontwikkelingen presenteren wij op de VSK 2018

De VSK 2018 is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Uiteraard kan Mark Climate Technology hier niet ontbreken. Wij zullen onze nieuwste producten presenteren op het gebied van luchtverwarming, stralingsverwarming en ventilatie.

Airstream CFX 1400 met geïntegreerde warmtepompwtw unit warmtepomp

De Mark AIRSTREAM CFX is de Eurovent gecertificeerde plug & play warmteterugwin-unit van Mark Climate Technology, voorzien van tegenstroomwisselaar en warmtepomp. De tegenstroomwisselaar heeft een rendement tot 90%. Dit houdt in dat 90% van de afgevoerde energie wordt afgegeven aan de verse toevoerlucht. De geïntegreerde plug & play warmtepomp dient als naverwarmer/-koeler.

ColdStream adiabatische koeling

De Mark ColdStream met adiabatische koeling is gebaseerd op het verdampen van leidingwater. De warmte die hiervoor benodigd is wordt onttrokken aan de buitenlucht. De verse buitenlucht stroomt door de met water bevochtigde cellulose filters. Door de verdamping van het leidingwater wordt de luchttemperatuur verlaagd op een natuurlijke en milieuvriendelijke wijze. Het systeem is bijzonder geschikt voor het koelen en ventileren van grote industriële ruimtes.

PowerFlex: HR CV-ketelcv-ketel

De Mark PowerFlex is een zeer compacte en duurzame HR CV-ketel, verkrijgbaar in capaciteiten van 340 kW tot 600 kW. De PowerFlex is o.a. geschikt voor het verwarmen van kantoren, garages, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentra en showrooms. De CV-ketel serie van Mark gaat tot een totaal vermogen van 2,2 MW. Voor hogere vermogens is het mogelijk de CV-ketels in cascade te schakelen.

GS+ 25 compacte gasgestookte HR luchtverwarmer

Onze bekende GS+ gasgestookte luchtverwarmer is nu ook beschikbaar met kleine vermogens van 15 en 25 kW. Deze kleine en compacte unit is perfect voor het verwarmen van o.a. winkels en showrooms.

Easyair T200

Voor industriële toepassingen heeft Mark de EASYAIR T200 in haar assortiment. Dit industriële luchtgordijn is beschikbaar in een uitvoering met 3, 4 of 5 ventilatoren, welke te combineren zijn voor de gewenste breedte (projectmatig te bepalen). Het luchtgordijn is geschikt tot een montagehoogte van 8 meter. De EASYAIR T200 blaast de warme lucht die zich bovenin de ruimte bevindt naar beneden. Voor dit type luchtgordijn is dus geen warmtebron benodigd. Het werkt eenvoudig en doeltreffend!watergevoede luchtverwarmer

LDA Swirl watergevoede luchtverwarmer

Onze nieuwe design luchtverwarmer, welke ook toepasbaar is in het systeemplafond, is gemakkelijk te installeren en neemt geen extra ruimte in beslag. De unit is standaard voorzien van een modulerende EC-ventilator voor een stille en zuinige werking.

Stralingspanelen

Onze watergevoede stralingspanelen zijn stijlvol en praktisch. Ze verwarmen zonder luchtverplaatsing en alleen op de plek waar warmte benodigd is. Op de ISH presenteren wij:

 • Infra Aqua Design geperforeerd – door de perforatie van het paneel wordt er meer omgevingsgeluid geabsorbeerd.
 • Infra Aqua Eco – economisch verwarmen en koelen met een lichtgewicht paneel.

Infra stralingsverwarmer

Onze Mark Infra gasgestookte stralingsverwarmer is recent gerestyled. De branderkamer is nu voorzien van een energie-efficiënte en stille EC verbrandingsluchtventilator. Aan de buitenkant heeft de branderkamer een modern en strak uiterlijk gekregen.

Kortom, redenen genoeg om ons te bezoeken tijdens de VSK 2016. U kunt zich via onderstaande knop eenvoudig registrerenGeheel gratis!

Wij heten u van harte welkom in Hal 9, standnummer B088. 

Introductie: StaticAir

Revolutionaire fijnstof reduceersystemen

Mensen op de hele wereld – samenleving en bedrijven – komen in contact met fijnstof. Fijnstof ontstaat op verschillende manieren, maar het fijnstof gegenereerd in het verkeer en de industrie wordt  als schadelijk beschouwd voor onze gezondheid.

Omdat dit probleem ontzettend onderschat wordt, voelt StaticAir zich verantwoordelijk de oplossing aan te bieden. StaticAir is een product ontwikkelaar, producent en leverancier van fijnstof reduceersystemen (ultra fijnstof reductie systemen). Ons doel is een wereld te creëren met veel minder fijnstof en om zo bij te dragen aan het welzijn van de mens en het milieu.

Bekijk zelf de fijnstof reduceersystemen van StaticAir: Hal 9, Stand B088.

VSK beurs

Beursinformatie:

 • VSK
 • Wanneer: 6 t/m 9 februari 2018
 • Waar:
  Hal 9, standnummer B088
  Jaarbeurs Utrecht
 • Openingstijden:
  Dinsdag, woensdag, vrijdag: 10.00-18.00 uur
  Donderdag: 10.00-20.30 uur
 • Voor meer informatie over de VSK 2018 kunt u de officiële VSK website bezoeken.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies