Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

De Mark TANNER MDE nu ook beschikbaar voor BIM-projecten!

Screenshot van een BIM model van een Tanner MDE elektrische luchtverwarmer in Revit

Revit-bestanden van de elektrische luchtverwarmer van Mark

Het is vanaf heden ook mogelijk om de TANNER MDE elektrische luchtverwarmer van Mark te verwerken in uw BIM-projecten. Zowel Revit bestanden (RFA) als uitwisselbare bestanden (IFC) zijn te downloaden via online BIM-bibliotheek MEPcontent.com.

De TANNER MDE is een hangende elektrische luchtverwarmer beschikbaar in vermogens van 6 t/m 51 kW. De unit is voorzien van horizontaal instelbare uitblaasschoepen en kan met de optionele wandconsole worden gemonteerd. De TANNER MDE is toepasbaar in o.a. showrooms, kleedkamers, bedrijfshallen, schepen en garages en is uit voorraad leverbaar.

BIM (Building Information Modeling) is een online softwareplatform waarin alle informatie over een bouwproject beheerd wordt in één digitaal 3D model. In dit model kunnen alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers en installateurs, de informatie die voor hen van belang is tegelijkertijd raadplegen en veranderen. Doordat de projectinformatie altijd actueel en beschikbaar is voor iedereen, wordt de kans op fouten tijdens het bouwproces aanzienlijk verminderd.

Naast de Tanner MDE zijn op MEPcontent.com ook BIM-files te downloaden van de Mark GS+, Tanner MDA, Infra, MDV Blue, Ecofan W en Ecofan P.

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies