Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark staat op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017

Installatie Vakbeurs

De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatbeheersing

Van 12 t/m 14 september 2017 vindt de Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats. Installatie Vakbeurs Hardenberg is hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de installatiebranche elkaar ontmoeten. Zoals u van ons gewend bent, zal Mark Climate Technology ook dit jaar weer aanwezig zijn. Mark zal hier de nieuwste producten presenteren op het gebied van luchtverwarming, stralingsverwarming en ventilatie.

ColdStream adiabatische koeling

De Mark ColdStream met adiabatische koeling is gebaseerd op het verdampen van leidingwater. De warmte die hiervoor benodigd is wordt onttrokken aan de buitenlucht. De verse buitenlucht stroomt door de met water bevochtigde cellulose filters. Door de verdamping van het leidingwater wordt de luchttemperatuur verlaagd op een natuurlijke en milieuvriendelijke wijze. Het systeem is bijzonder geschikt voor het koelen en ventileren van grote industriële ruimtes.

GS+ 25 compacte gasgestookte HR luchtverwarmerInstallatie Vakbeurs

Onze bekende GS+ gasgestookte luchtverwarmer is vanaf september ook beschikbaar met kleine vermogens van 15 en 25 kW. Deze kleine en compacte unit is perfect voor het verwarmen van o.a. winkels en showrooms.

Stralingspanelen

Onze watergevoede stralingspanelen zijn stijlvol en praktisch. Ze verwarmen zonder luchtverplaatsing en alleen op de plek waar warmte benodigd is. Op de Installatie Vakbeurs Hardenberg presenteren wij:

  • Infra Aqua Design geperforeerd – door de perforatie van het paneel wordt er meer omgevingsgeluid geabsorbeerd.
  • Infra Aqua Eco – economisch verwarmen en koelen met een lichtgewicht paneel.

LDA Swirl watergevoede luchtverwarmerInstallatie Vakbeurs

Onze nieuwe design luchtverwarmer, welke ook toepasbaar is in het systeemplafond, is gemakkelijk te installeren en neemt geen extra ruimte in beslag. Voorzien van een modulerende EC ventilator voor een stille en zuinige werking.

MDV Blue dakventilator

De Mark MDV Blue dakventilator is geschikt voor het afzuigen van lucht uit gebouwen en beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ventilatoren, waaronder ook de efficiënte EC-technologie. Hierdoor staat de MDV Blue garant voor een zeer laag stroomverbruik in combinatie met uitstekende prestaties. Daarnaast voldoet de unit volledig aan de laatste eisen van de EU 1253/2018.

Onze standbemanning zal bestaan uit onze rayonadviseurs Henk Wolf en Rick Jansen.

Bezoek ons op de Installatie Vakbeurs Hardenberg op standnummer 550.

Beursinformatie:

  • Installatie Vakbeurs Hardenberg
  • Wanneer: 12, 13 en 14 september 2017
  • Waar: Evenementenhal Hardenberg, standnummer 550
  • Openingstijden: 13:00-21:00 uur

Installatie Vakbeurs

© Mark 2018 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap