Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Mark Climate Technology verwarmt China

ISH Beijing

“Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen” aldus een oude Chinese wijsheid. Dit gaat zeker op voor de Chinese export van Mark Climate Technology, want ondanks de hevige concurrentie op de Chinese markt weet de exportafdeling toch voet aan de grond te krijgen in deze verwarmingsmarkt.

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Mark het land voor het eerst bezocht. Toen ging het om een éénmalig project in zo’n typisch Chinees naaiatelier. Dat project is een uitstekende referentie gebleken, want sindsdien zijn er al diverse verwarmingssystemen geplaatst in het land waar de wintertemperaturen gemakkelijk onder de min 40 ºC duiken.

Deze week staat Mark samen met haar distributeur op de HVAC beurs in Beijing. Dé beurs voor verwarming en ventilatie in China. Het is de derde keer dat Mark hieraan meedoet sinds de samenwerking met haar Chinese partner.

Vorige keer heeft deze beurs ertoe geleid dat er een pilot is gestart voor het ontdooien van de ijsafzetting aan de hogesnelheidstrein van Shengyang naar Harbin. Inmiddels is deze pilot met succes afgerond en wordt er gewerkt aan de overige ontdooistations. Het toegepaste concept zal ook in andere landen navolging kunnen krijgen. Misschien zelfs in Nederland waar de NS ook kampt met ijsafzetting aan de treinen.

© Mark 2018 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap