Search
Language
+31(0)598 656 600
Specialist in klimaatbeheersing sinds 1945

Kerkverwarming

kerkverwarming

Voordelige en effectieve verwarming voor kerken

Maak kennis met de specialist in Nederland en België op het gebied van kerkverwarming: Mark Climate Technology. Mark heeft een rijke geschiedenis. Van oorsprong is Mark een Nederlands familiebedrijf. Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. Eén van de eerste activiteiten van Mark Climate Technology was het bouwen van staande luchtverwarmers, de FÖHN. Deze gasgestookte luchtverwarmer was één van de eerste producten van Mark en voorziet inmiddels al meer dan 2000 kerken in Nederland en België van verwarming.

Voor veel kerken zijn de stookkosten de grootste kostenpost. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde verwarmingssysteem voor kerkgebouwen. Dankzij de vele jaren ervaring op het gebied van kerkverwarming, kan Mark Climate Technology voor elke kerk een goede oplossing bieden. Hiermee kunnen de stookkosten van een kerk zelfs worden gehalveerd.

Hoe verwarm ik mijn kerk?

Dankzij de verwarming van de Mark FÖHN luchtverwarmer in combinatie met een uitblaassysteem wordt de gewenste ruimtetemperatuur van een gemiddelde kerk binnen een uur bereikt. De Mark FÖHN is zeer compact en kan zowel staand als liggend worden toegepast. Indien gewenst levert Mark Climate Technology de FÖHN in onderdelen, waarna de servicedienst het toestel op locatie samenbouwt. Door de uitgebreide capaciteitsrange van 115 tot 400 kW is er voor iedere ruimte een oplossing. Een stijlvol hooginducerend uitblaassysteem in de kerk kan de warme toevoerlucht met een hoge startsnelheid de ruimte inblazen.

Wilt u meer weten over de kerkverwarming van Mark? In deze brochure leest u alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Mark Climate Technology levert voor het verwarmen van uw kerk graag een efficiënte en effectieve oplossing op maat.

Luchtverwarmer kerk

© Mark 2022 | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Newsnet | Sitemap | Cookies